steilladen: hét nieuwe transportgeheim.

steilladen: hét nieuwe transportgeheim.

Steilladen: Wat is dat?

Omdat het correct laden van uw containers belangrijk is, kan verticaal laden voor u een ideale oplossing zijn. Ten eerste is verticaal laden een uitkomst. Zo vult u namelijk uw containers maximaal. Omdat uw interesse natuurlijk niet ophoudt bij enkel auto’s alleen, willen wij van autoday.nl ook aandacht besteden aan de zestien wielen die geregeld de weg betreden. Een steillader kan u hier bij helpen. De stijlladers bieden bijvoorbeeld een mogelijkheid om een container vanuit horizontale stand te kiepen naar 95 graden. Deze hoek is handig om een container op te kunnen pakken van de grond, of hem juist weer neer te zetten.

Soorten steilladers.

Er zijn twee verschillende kiepsystemen. Een speciaal gemaakt voor 20ft containers. De andere is voorzien met technologie voor de 40ft containers. Deze tweede variant heeft een ander ontwerp. Dit systeem is namelijk voorzien van een hulpcilinder, om het transport zo makkelijk mogelijk te maken.

Laden en lossen: Nog nooit zo makkelijk geweest

Een van de dingen die de vrachtwagenchauffeurs helpt is de hydraulische aansturing. Hierdoor hoeft de chauffeur niet meer naar boven te klimmen. Eerst was dit wel zo. Stelt u eens voor! een klein mannetje op een gigantische container, die vecht voor zijn balans. Dat is met een steillader dus verleden tijd! Zo spaart de transportbranche een hoop energie. Ook is het zo dat bedrijfsongevallen vaker voorkomen worden. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Tijd stelen met de steillader.

In plaats van dat onhandige klimmen en klauteren, zijn deze vrachtwagens nu in slechts 3 minuten geheel verticaal. Het kantelen kan vaak in een hoek van 90⁰. Het gebruiksgemak schiet dus de pan uit.

Op de hoogte blijven van innovaties.

Wilt u meer weten over alles wat met auto’s te maken heeft? Onze site is gespecialiseerd in dit onderwerp! of het nu gaat over de nieuwste innovaties in Laadpalen, een nieuwe BMW of over de nieuwste transportopties. Wij hebben iets op de site voor elke autofanaat!

Reageren is niet mogelijk.