Mini laadpaal voor thuis

Mini laadpaal voor thuis

Laadpaal voor uw Mini

Heeft u een elektrische Mini? Dan is het wel zo handig om ook een laadpaal bij u thuis te laten installeren. Zo kunt u uw auto op ieder gewenst moment volledig opladen. Op die manier bent u altijd voorbereid om de weg op te gaan. En wist u al dat u met een Mini laadpaal voor thuis een stuk voordeliger uit bent? Het thuis opladen van de elektrische auto is namelijk vele malen goedkoper dan opladen bij een publieke laadpaal. In dit blog vertellen we u graag meer over een Mini laadpaal voor bij u thuis.

De juiste Mini laadpaal

Voor de Mini Electric heeft u een laadpaal nodig met een vermogen van 11 kW en een type 2 aansluiting. Alleen met de juiste laadpaal kunt u uw Mini op een veilige manier opladen. U moet er wel rekening mee houden dat een laadpaal een flinke belasting kan zijn voor de meterkast. Koop daarom een laadpaal met Dynamix Load Balancing. Hiermee zorgt u ervoor dat de meterkast niet overbelast raakt. Twijfelt u of een laadpaal geschikt is voor gebruik voor de Mini Electric? Vraag dan altijd advies aan een erkende laadpaal leverancier.

Laadpaal, laadkabel en laadpas

De Mini laadpaal is natuurlijk niet het enige dat u nodig heeft om uw auto op te kunnen laden. U heeft ook een bijpassende laadkabel en een laadpas nodig. Bij veel leveranciers krijgt u in een keer het complete pakket aan benodigdheden. Dit is wel zo handig natuurlijk! Ook kunt u ervoor kiezen om het beheer van de laadpaal uit te besteden aan de leverancier. Op die manier geeft u al het werk en alle zorgen uit handen.

Vond u dit interessant? Lees dan ook eens onze andere blogs over elektrisch rijden!

Reageren is niet mogelijk.