Triumph: geslaagd met vlag en wimpel

Triumph: geslaagd met vlag en wimpel

Zelfstandig en supersnel

Tegenwoordig is er een heuse storm gaande op snelheidsrecords. Nu er zo enorm veel mogelijk is qua motoren, proberen veel merken elk nieuw snelheidsrecord te breken. Zo ook motormerk Triumph. Geheel als een verrassing komt dat niet. Dit merk is namelijk van 1955 tot 1970 houder van de titel ‘World’s Fastest Motorcycle’ geweest. Ook dit jaar hebben zij weer pogingen gedaan het record, dat inmiddels al boven de 600 kilometer per uur staat, te verbreken. Dit gebeurt dan ook met speciaal ontwikkelde motorfietsen. Maar wat als u nou gewoon de weg op wilt met een prachtige sport- of toermotor van Triumph? Dan kunt u terecht bij de Nederlandse dealer Triumph Only. Lees verder om meer te weten te komen over de motoren van Triumph!

Voor ieder wat wils

Triumph is een merk dat een zeer breed palet aan motortypen ontwerpt, ontwikkelt en maakt. Zij begrijpen namelijk, al zo’n 100 jaar, dat er verschillende soorten motorliefhebbers zijn. Dit is dan ook terug te zien in hun aanbod. Triumph biedt zes soorten motoren aan, onder te verdelen in de typen Adventure, Classics, Cruisers, Roadsters, Supersports en Touring. Rijdt u het liefst (lichtelijk) sportief? Kies dan voor een Supersport, Adventure of een Roadster. De Daytona 675 R bijvoorbeeld. Misschien past bij u wel een sterke Tiger? Of een Speed of Street Triple? Maak anders een proefrit bij de Nederlandse dealer Triumph Only. Dan weet u meteen wat u het beste past. Weet u al dat uw hart harder gaat kloppen van klassieke motoren? Ga dan eens kijken tussen de Classics. Een originele Bonneville rijdt heerlijk. Als u wilt cruisen in wat modernere varianten kunt u kiezen tussen de Cruisers en Touring motoren. Dan rijdt u straks misschien wel op een Americana, Speedmaster, Thunderbird of Trophy. Bent u er al uit?

Positieve beoordelingen

Triumph is al zeer lang een erg bekend en vooraanstaand merk in motoren. Maar het is natuurlijk nooit verkeerd de motoren te blijven testen op kwaliteit, snelheid en gemak. Onafhankelijke instantie Testmotor.nl heeft de T120 Bonneville getest. En uiteraard, hij rolde als zeer prettige motor uit de test. Klassiek uiterlijk, moderne techniek, oog-voor-detail, up-to-date. Kortom, in één woord: genieten. Wilt u ook voelen hoe de klassieke stijl en het sterke motorblok van de T120 Bonneville aanvoelen? Ga dan eens langs bij de Nederlandse dealer Triumph Only. Daar kunt u een proefrit aanvragen.

Hiervoor kunt u terecht bij Triumph Only

Naast het grote aanbod in mooie, nieuwe motoren, kunt u bij Triumph Only ook nog terecht voor het volgende:

  • Occasions
  • Kleding
  • Accessoires
  • Service
  • Motorverhuur

Ga de weg op op een Triumph

U voelt het al: er is niets zo lekker dan de weg op gaan op een Triumph. Benieuwd naar dit prachtmerk? Ga dan vrijblijvend een langs bij Triumph Only en laat u inspireren!

Reageren is niet mogelijk.