Meest innovatieve autosleutels

Meest innovatieve autosleutels

De meest innovatieve autosleutels van nu

Als je gek op auto’s bent, weet je vast wel dat automakers niet alleen strijden om de beste, mooiste en snelste auto, maar ook om de meeste innovatieve autosleutels. Er zijn al diverse innovatieve ‘sleutels’ op de markt gebracht. Als je ziet wat voor een autosleutels dit zijn, begrijp je direct waarom we het woord sleutel tussen haakjes hebben gezet. Want de nieuwste innovatieve autosleutels bewijzen dat het woord sleutel eigenlijk achterhaald is. Ben je benieuwd naar de meest innovatieve autosleutels van nu? Lees snel verder.

Armband sleutel Jaguar

Raak je vaak dingen kwijt? En ben je bang dat jouw autosleutels ook een keer aan de beurt zijn? Jaguar heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk een armband in plaats van een sleutel. Zodra je de armband op de achterkant van de auto legt, gaat de auto open of juist dicht.

Sleutelloze Volvo

Volgens Volvo heb je niet eens meer autosleutels nodig. Zij testen met een nieuwe innovatieve oplossing waarbij autosleutels verleden tijd zijn. En nee, een sleutelloze auto is niet onveilig. Je maakt gebruik van Bluetooth via jouw smartphone, waardoor de auto op afstand te vergrendelen is. Dat is handig, toch?

Touchscreen sleutel BMW

BMW heeft een 2.2 inch touchscreen als innovatieve autosleutel. Hierop kun je zelfs zien of de airconditioning goed ingesteld staat. Maar ook informatie over de auto, of de deuren op slot zijn en hoe ver je nog kunt rijden totdat je moet tanken, staat op dit touchscreen vermeld. Door al deze functies vergeet je bijna dat je deze sleutel eigenlijk nodig hebt om de deuren van je auto te openen en om te kunnen rijden. Het is heel eenvoudig een bmw sleutel te laten bijmaken. Bijvoorbeeld voor je partner of gewoon als reservesleutel.

Heb je nog vragen over deze innovatieve autosleutels? Stel ze via het contactformulier.

Reageren is niet mogelijk.