De voordelen van reizen met een taxi

De voordelen van reizen met een taxi

Persoonsvervoer per taxi

Het kiezen voor persoonsvervoer per taxi heeft een heleboel voordelen. Zeker nu reizen met het openbaar vervoer vanwege het coronavirus minder veilig is geworden, is het verstandig om te kiezen voor een taxi als vervoersmiddel. In dit blog vertellen we u hier meer over.

Veilig reizen in coronatijd

We noemden het al eerder in dit artikel: reizen met het openbaar vervoer is vanwege het coronavirus minder veilig geworden dan reizen met privé vervoer. In de trein of de bus zit u namelijk met veel meer mensen in een kleine ruimte. Natuurlijk draagt iedereen een mondkapje, maar de oppervlakken in een trein kunnen niet na iedere rit helemaal ontsmet worden. In een taxi gebeurt dit wel. Daarnaast houden taxi’s nog op andere manieren rekening met de coronamaatregelen:

  • De passagier stapt zelf in en uit om de anderhalve meter te bewaren
  • De passagier wordt gevraagd om achterin te gaan zitten
  • Betaling gaat per pin of vooraf online
  • De chauffeur draagt in veel gevallen een mondkapje

Altijd op tijd op uw locatie

Gaat u naar een bestemming waarbij het belangrijk is dat u op tijd arriveert? Bijvoorbeeld omdat u een vlucht moet halen vanaf Schiphol of omdat het museum dat u gaat bezoeken met een tijdslot werkt? Dan is het natuurlijk belangrijk om ruim op tijd aan te komen. Bussen of treinen staan er helaas om bekend dat ze nog al eens vertraging oplopen. Door vooraf een taxi te reserveren komt u altijd op tijd aan op de gewenste locatie.

Bespaar kostbare tijd door te reizen per taxi

Niet alleen bent u met een taxi sneller op locatie dan wanneer u reist met het openbaar vervoer. Het is ook nog handiger dan reizen met de auto, omdat u onderweg kunt werken. Heeft u een zakelijke afspraak en wilt u deze onderweg nog even voorbereiden? Dat kan natuurlijk niet wanneer u zelf achter het stuur zit, maar wel op de achterbank van een taxi.

Reageren is niet mogelijk.