Allerlei ideetjes voor je autospiegel

Allerlei ideetjes voor je autospiegel

Is je autospiegel losgeraakt?

Wil jij weten hoe je je autospiegel het beste kunt lijmen? Is jouw buitenspiegel ervan af gereden? Of is de spiegel boven het dashboard losgeraakt? Wij gingen voor je op zoek naar een lijm, waarmee beide spiegels perfect te lijmen zijn. In onze zoektocht kwamen we meteen diverse trends tegen om je autospiegel te pimpen. Er is tegenwoordig namelijk veel meer mogelijk dan er enkel dobbelsteentjes aan te hangen! Lees verder, ontdek deze ideetjes en kom erachter hoe je je autospiegel optimaal kunt lijmen.

In vijf stappen je autospiegels lijmen

Als je je autospiegels wilt lijmen, op een manier dat ze daarna weer optimaal vastzitten, dan kun je het beste industrielijm gebruiken. Deze lijm hecht in slechts enkele seconden en met een zeer hoge hechtingssterkte je autospiegel met je auto. Hanteer de volgende vijf stappen voor het lijmen:

  1. Maak de te lijmen oppervlakken schoon en vet- en stofvrij
  2. Breng een dun laagje lijm aan op de autospiegel
  3. Druk de spiegel stevig tegen de auto aan
  4. Verwijder meteen eventuele lijmresten
  5. Laat de lijm zeker 8 uur uitharden

Ideetjes voor je spiegels

Wil je je buitenspiegels pimpen? Laat deze dan vervangen door opvallende exemplaren. Bijvoorbeeld die met indrukwekkende LED-verlichting. Je kunt ook LED-strips aanschaffen, die je eigenhandig op je bestaande spiegels kunt plakken. Wat helemaal hip is zijn spiegelkappen en spiegelspoilers. Op die manier maak je van je autospiegels echte eye-catchers! Voor je binnenspiegel zijn er ook voldoende manieren om deze wat op te leuken. Natuurlijk kun je deze voorzien van een mooie hanger (ja, er is meer dan de oude vertrouwde dobbelstenen), maar je kunt je spiegel ook beplakken met LED-strips of andere leuke stickers. Zoek gerust eens rond op internet om nog meer leuke ideeën op te doen!

Ga nu direct je autospiegels lijmen

We raden je aan niet lang te wachten voordat je je autospiegels gaat lijmen. Koop nu meteen of bestel nu direct online een flesje industrielijm. Het is immers verplicht om vaste en goed-gemonteerde autospiegels aan en in je auto te hebben als je de weg op gaat. Succes als je zometeen je autospiegels gaat lijmen en veel plezier met het eventuele pimpen ervan!

Reageren is niet mogelijk.