Effectief terreinen afsluiten met pollers

Effectief terreinen afsluiten met pollers

Makkelijk bedienbare pollers

Het is mogelijk om terreinen en/of objecten adequaat te beveiligen op een manier die u zeker weten meer gemoedsrust, méér vrijheid, méér veiligheid en méér bescherming oplevert. Dat doet u met pollers. De verzinkbare poller die al sinds jaar en dag in het straatbeeld te vinden zijn, vooral op bedrijventerreinen en in binnensteden. Pollers, ook wel bollards, zijn dus verzinkbare verkeerspalen in diverse soorten die voor veel toepassingen inzetbaar zijn. Ze maken het flexibel en gelijktijdig betrouwbaar regelen van in- en uitgangen en objecten mogelijk. Wij vertellen u hieronder meer over de toepassing van pollers.

Voordelen van pollers

Als het gaat om effectieve beveiliging doen pollers beslist goed hun werk. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te bedienen. Voor pollers is geen internet of stoom nodig. Dat maakt ze perfect inzetbaar in vrijwel iedere omgeving of situatie. U kunt er een inrit, een uitrit, een parkeerplaats, een deur van een pand, etc. mee beveiligen. En als u de inrit op wil, de deuren van uw garage of pand wil openen of een voertuig wil laten passeren? Dan kunt u de pollers gemakkelijk handmatig in de bodem laten zakken om toegang of doorgang te verlenen. Al u ze daarna weer hun preventieve en beveiligende werking wil geven, kunt u ze eenvoudig weer omhoog trekken.

Geen stroom nodig

Omdat u voor de pollers geen elektriciteit nodig heeft, weet u zeker dat ze 24 uur per dag hun werk doen. Als de stroom uitvalt, heeft u geen enkel beveiligingsprobleem. Waar andere systemen wel kunnen uitvallen, blijft de beveiliging met pollers gewoon intact. Dat maakt pollers betrouwbaar en ideaal voor gebruik in elke omgeving.

Al zeker 23 jaar vertrouwd en bewezen ontwerp

Het industriële ontwerp van de pollers-systemen van vaste- en verzinkbare rampalen is al zeker 23 jaar een betrouwbaar en bewezen concept. Dat heeft zeker ook te maken met het ontwerp van de pollers. Het design is betrouwbaar en maakt het tot een duurzame en een handzame ramkraakbeveiliging. Een ander groot voordeel van pollers is dat er geen onderhoudscontract voor nodig is. Dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid ervan. Het is dan ook een zeer slimme en makkelijke manier van effectief terreinen beveiligen met pollers.

Waar inzetbaar?

Pollers worden geleverd als verzinkbare beveiligingspalen, rampalen en parkeerpalen. Ze worden bijvoorbeeld ingezet als beschermpaal bij winkelcentra en restaurants en garages. Dankzij de pollers zijn uw spullen echt veilig!

Wat vindt u van pollers? Wij lezen uw mening graag op ons contactformulier.

Reageren is niet mogelijk.