Omdat ze toch al op de weg zitten

Wist u dat u met een taxibedrijf ook uw pakketjes kunt laten vervoeren? Als u erover nadenkt is het eigenlijk niet meer dan logisch. Taxi’s zitten de hele dag op de weg om klanten van A naar B te vervoeren. Waarom dan niet ook uw pakketje aan het taxibedrijf meegeven? Een taxibedrijf als koeriersdienst is een voordelige, en vooral ook milieuvriendelijke oplossing. Er zijn diverse taxibedrijven bij wie u uw pakketje kunt achterlaten om het naar de door u gewenste plaats van bestemming te laten brengen. Er is ook vast wel een taxibedrijf bij u in de buurt dat pakketten vervoert. U leest er in dit blog meer over.

Vervoer van pakketten, brieven en andere goederen

De meeste taxibedrijven hebben elke dag een groot aantal taxi’s en taxibussen op de weg. Voornamelijk voor het vervoer van personen. Maar dan rijden ze vaak wel met een lege kofferbak van A naar B en vice versa. Om het taxivervoer efficiënter en milieuvriendelijker in te zetten, kunnen taxibedrijven ook op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden.

Extra scherpe tarieven

Veel taxibedrijven bieden dan ook een koeriersdienst naast hun personenvervoer. En omdat de koeriersdienst een extra service is bovenop hun zogenaamde core business, doen ze dat veelal voor extra scherpe tarieven. Zeker als u met uw bedrijf regelmatig gebruik maakt van taxivervoer voor uw personeel, klanten of relaties, is het handig om uw vaste taxibedrijf ook in te schakelen voor het vervoer van pakketten of vertrouwelijke documenten. U weet dan zeker dat uw zending op tijd en in goede conditie op het juiste adres aankomt. Het is tevens een mooie manier om een nog stevigere band met uw taxibedrijf te creëren. Wie weet waar het in de toekomst nog goed voor is!

Alleen koeriersdienst

Een taxibedrijf met ‘koeriersservice’ kan de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren: van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot en met geconditioneerd vervoer tot meestal 1.000 kg. Uiteraard kunt u een taxi vanwege de flexibiliteit ook inschakelen voor ad hoc of spoedopdrachten. Nooit geprobeerd? Misschien hebben we u nu op een heel goed idee gebracht en maakt u voortaan ook gebruik van de koeriersservice van een taxibedrijf.

Reageren is niet mogelijk.